Scandic Holmenkollen Park er et landemerke på toppen av Oslo, og det berømte hotellet har en historie som går over 127 år tilbake i tid. De ni byggene som sammen utgjør hotellet, gjennomgår i øyeblikket en omfattende renovering. Den 16. juni skal dørene åpnes.

Fra Scandic Holmenkollen Park får man en uovertruffen utsikt over hovedstaden, og for den som ønsker å gjennomføre kurs, konferanser og andre typer arrangementer, så er hotellet ideelt. Den totale møtekapasiteten er på 1200 personer, og hotellet har fasiliteter til å være vertskap for opptil 800 deltakere i kinooppsett eller 500 gjester i bankett.

- Fasilitetene blir toppmoderne, og her vil det være mulighet til å skreddersy arrangementer i alle størrelser. Vi gleder oss stort til å åpne denne perlen på toppen av Oslo, og skal sørge for at det blir en opplevelse å komme hit – uansett hva formålet med besøket er, sier direktør Claus Petersen.

Hotellet har sju unike møterom som kan benyttes alene eller slås sammen med andre rom i ulike kombinasjoner. Aller størst blir «Saga Hall», som kan huse opptil 800 personer. Her er det moderne IT-løsninger, og personale som gir deg all hjelp du trenger for å lykkes med arrangementet.

Kontakt ditt G Travel byrå for bestilling av rom, møter og konferanser.

Økt kapasitet, spa og trening
Utover de nevnte kurs- og konferansefasilitetene, vil hotellet by på 376 rom og suiter hvor av 27  vil ligge i det historiske Dragebygget. Antall senger økes med 304. I tillegg til vinkjeller og à la carte-restaurant, vil gjestene kunne boltre seg i 1500 kvadratmeter med treningssenter og spa.

Samlet er det 36 000 kvadratmeter som skal renoveres, og arbeidet som gjøres på hotellet skjer i samarbeid med Eiendomsspar og Rica Eiendom. Når hotellet åpner igjen 16. juni, skal historie og tradisjon gå hånd i hånd med nye og moderne løsninger, og ambisjonen er klar:

- Dette skal bli det foretrukne destinasjonshotellet i Oslo. Hotellet er det perfekte stedet å legge møtet, eller arrangere andre større eller mindre sammenkomster. Det ligger perfekt til for de som er glade i naturopplevelser, og utsikten over byen og fjorden er unik. Her kan man trene og benytte seg av velværefasiliteter, eller rett og slett bare droppe innom for en matbit sammen med venner eller partneren, sier Petersen.

Les mer om Scandic HKP.