«De Historiske» består av herregårder, herskapshus, gods og nostalgiske trehoteller - alle preget av gjestfrihet og varme. Flere av dem er på en størrelse som gjør det mulig å leie hele stedet til din samling. Slik kan du begrense kontakten mellom dine ansatte og andre. 

«De Historiske» er ingen vanlig hotellkjede. Den unike medlemsorganisasjonen består av en uavhengig samling av 66 ærverdige hoteller og 26 spisesteder rundt omkring i landet. Felles for dem alle er at de har det lille ekstra.

Her får dere eksklusivitet, et imøtekommende vertskap, gastronomi, naturopplevelser og spennende historiefortelling med på kjøpet.

FYR OG RORBUER
Med andre ord et perfekt utgangspunkt for neste års kurs eller konferanse, enten dere søker storbyens yrende liv, den rolige skjærgården eller dramatiske fjell- og fjordlandskap.

Kan det kanskje virke spennende med en natt eller to på Høyevarde Fyrhotell, en fyrstasjon på Karmøy fra år 1700 hvor du virkelig får nærhet til det mektige, storslåtte havet? Eller hva med et opphold i Svinøya rorbuer med dramatiske Lofoten bak? Til «De Historiske» hører også Dalen Hotel i Telemark, Hotel Ullensvang ved Hardangerfjorden og Britannia Hotel i Trondheim, i tillegg til mindre perler som blant andre Boen Gård i Kristiansand og Herangtunet Boutique Hotel i Valdres.

KOKKER I VERDENSKLASSE
På mange av hotellene og spisestedene jobber kokker i verdensklasse, hvilket er med på å heve opplevelsen enda noen hakk.

På familiehotellet Bekkjarvik Gjestgiveri i Sunnhordland, står Bocuse d'or-finalist Ørjan Johannessen over grytene. Her har de investert mye tid og ressurser på at kjøkkenet skal bli så selvforsynt som overhodet mulig når det kommer til råvarer, akkurat som hos Søstrene Storaas i Jondalen, hvor det serveres spekeskinke og salami laget på kjøtt av hotellets griser som tasser rundt i bakgården.

Frister det?

I DE BESTE HENDER
«De Historiske» kan tilby en hel gård eller et helt hotell, en fløy eller et eget bygg til nettopp din bedrift og dine ansatte. Her får dere både rom og tid til de viktige diskusjonene, samtidig som dere kan nyte de vakre omgivelsene i fred og ro, eller ta pulsen på storbylivet.

Golf, kanefart, skiløyper, fjorder, fosser, fiske, jakt, båtliv, fjelltopper, museer, shopping, ridning og vandreturer er bare noe av det dere kan oppleve rett utenfor hotellenes dører.

Medlemmene i «De Historiske» følger selvsagt alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet.

Her er dere i de beste hender.