– Trondheim kommune er allerede en av våre største kunder, så for oss i G Travel var det viktig å bli valgt på ny. Avtalen omfatter enkeltreiser og gruppereiser for kommunens 13.000 ansatte, først og fremst innenlands, sier Anders Aursand, salgs- og markedsansvarlig hos G Travel i Trondheim.

Avtalen gjelder i to år med opsjon på ytterligere 1+1 år. Årlig brutto omsetningsverdi er rundt 15 millioner kroner.

– Vi vant også den forrige anbudsrunden for reisebyråtjenester til Trondheim kommune, så både kunden og reisemønsteret kjenner vi godt fra før. Ansatte i kommunen er flinke til å tenke kostnader når de booker reisene sine. De er tidlig ute med å bestille og velger alltid billigste reisealternativ i G Travels selvbetjente online-løsning for forretningsreisende. Det sparer kommunen for store summer, påpeker Aursand.

Over 70 prosent av Trondheim kommunes bookinger skjer via G Travel Online. I de resterende 30 prosent av bestillingene står G Travels reisekonsulenter klare til å hjelpe både over telefon og på e-post.

– Vi har samarbeidet godt med Trondheim kommune i fire år nå, og gleder oss til minst to nye hvor vi i G Travel selvsagt skal gi alt for å yte den service som kommunen forventer og fortjener, sier Aursand.